• Vyhrali sme v regionálne kolo v basketbale v Revúcej

          • Dňa 20.2.2019 sa v Gymnáziu Martina Kukučína v Revúcej uskutočnilo regionálne kolo v basketbale žiačok a žiakov ZŠ a osemročných gymnázií. Naši žiaci postupujú do krajského kola po finálovom víťazstve nad ZŠ Tornaľa. 

            Srdečne blahoželáme!

          • Vynikajúci úspech v krajskom kole olympiády ľudských práv

          • Dňa  7.2. 2019 sa v Banskej Bystrici uskutočnilo krajské kolo Olympiády ľudských práv. Našu školu veľmi úspešne reprezentovala Anna Príbojová (III.A) a obsadila vynikajúce 1. miesto.

            Aničke blahoželáme a držíme palce v celoštátnom kole !

          • Naši absolventi sa nestratia ani na najprestížnejšej informatickej fakulte na Slovensku

          • List, ktorý sme dostali od prof. Ing. Márie Bielikovej - dekanky Fakulty informatiky a informačných technológií Slovenskej technickej univerzity v Bratislave - poteší a zároveň zaväzuje. Aj naďalej je našim hlavným cieľom vychovávať študentov, ktorí sa nestratia v živote a ktorí vedia kvalitné vzdelanie z nášho gymnázia zúročiť aj na vysokej škole. 

          • ÚSPECHY V GEOGRAFICKEJ OLYMPIÁDE

          • 7. februára 2019 sa na ZŠ Pionierska 2 konalo okresné kolo Geografickej olympiády, kde našu školu reprezentovali 6 žiaci: Gregor Moniš (príma), Lukáš Kvietok (sekunda), Samuel Remenár (sekunda), Martin Kopčány (kvarta), Alžbeta Kvietková (kvarta), Aneta Potkányová (kvarta). Do krajského kola postúpili Samuel Remenár (sekunda), ktorý obsadil 1. miesto a tiež Gregor Moniš (príma), ktorý sa umiestnil na 2. mieste v kategórii F.

            Úspešnými riešiteľmi boli aj Lukáš Kvietok (sekunda) v kategórii F a Martin Kopčány (kvarta) v kategórii E.

            V školskom kole GO v kategórii GQIQ (25. januára 2019) sa z našich 6 účastníkov (Martin Kopčány, Anna Bížová, Aneta Potkányová, Ingrid Bučková, Alžbeta Kvietková, Šimon Surový) medzi postupujúcich do krajského kola prebojovali Martin Kopčány (kvarta)Anna Bížová (kvarta).

            V krajskom kole GO, ktoré sa konalo 8. februára 2019 na UMB v Banskej Bystrici, nás v kategóriách A, B, Z zastupovali 2 študenti veľmi úspešne, pretože opäť postúpili do celoslovenského kola. Ľubomír Švantner (3.B) obsadil 2. miesto v kategórii A s prácou Albánsko na ceste do EÚ – nový turistický raj? a Peter Sojka (3.B) obsadil 1. miesto v kategórii B s prácou Kultúrnohistorické pamiatky na Slovensku a cestovný ruch, ako aj 3. miesto v kategórii Z.


            Ďakujeme za výborný  výkon všetkým zúčastneným. 

            Víťazom a postupujúcim blahoželáme a prajeme im veľa úspechov v krajskom, či celoslovenskom kole.