• Zverejnili sme kritériá pre uchádzačov o štúdium
          • Zverejnili sme kritériá pre uchádzačov o štúdium

          • Kritériá prijatia - štvorročné štúdium stvorrocne.pdf a  osemročné štúdium osemrocne_studium(1).pdf.

            Uvedomujeme si mimoriadne zložitú situáciu pre záujemcov o štúdium na našej škole. Žiaci dlhé mesiace študujú online a majú obavy, či štúdium zvládnu. Chceme Vás ubezpečiť, že urobíme všetko preto, aby ste zvládli stredoškolské štúdium a boli vynikajúco pripravení na vysokú školu. Chceme Vám pomôcť už teraz - v príprave na prijímacie skúšky. Už tradične  sme pripravili prípravný kurz pre záujemcov -  piatakov, ktorí chcú študovať na osemročnom gymnáziu a deviatakov - záujemcov o štvorročné štúdium.

            Ak máte záujem, napíšte mail na adresu prijimacky@gymbrezno.eu,

            alebo sa informujte na tel. čísle 0903537513.

            Začíname už na budúci týždeň, t.j. od 8.3.2021.

            Pozrite si aj prezentáciu o našej škole https://prezi.com/view/PIzmvSJm3bkny5SlHOrr/

        • Olympiáda z biológie
          • Olympiáda z biológie

          • Po úspešnom školskom kole olympiády z biológie sa zúčastnili v kategórii C  naše dve žiačky Sofia Lányiová a Sophie Švantnerová z triedy kvarta okresného kola BIO. V okresnom kole  sa stali úspešnými riešiteľkami. Napriek tomu, že nepostúpili do krajského kola, úspešne reprezentovali seba aj našu školu. Veríme, že ich to neodradí a budú na sebe  (aj iní žiaci)  naďalej pracovať.

            Ďakujeme a srdečne blahoželáme.

            PK BIO

        • Krajské kolo olympiády v nemeckom jazyku
          • Krajské kolo olympiády v nemeckom jazyku

          • Žiaci, ktorí boli úspešní v okresnom kole olympiády v nemeckom jazyku (pozri text Olympiáda v nemeckom jazyku), reprezentovali našu školu v krajskom kole ONJ. Súťaž prebehla  online - písomná časť formou testu, ktorého súčasťou bolo aj počúvanie s porozumením, ústna časť prostredníctvom videokonferencie v platforme  ZOOM. Chceme poďakovať žiakom za účasť a zároveň aj  zagratulovať  Lukášovi Kvietkovi z kvarty, ktorý sa umiestnil  vo svojej kategórii 1B na krásnom 3. mieste.

            Ďakujeme a srdečne gratulujeme!

            PK NEJ

          • Olympiáda v nemeckom jazyku

          • Aj v týchto neľahkých podmienkach sa naši žiaci zúčastnili okresného kola olympiády v nemeckom jazyku a úspešne reprezentovali našu školu, za čo im ďakujeme.  V kategórii  1B obsadili 1. miesto  Lukáš Kvietok a 2. miesto Júlia Jurošová, obaja z triedy kvarta.  Na 2. mieste v kategórii 2A sa umiestnil Andrej Ján Kovács zo sexty.  3. miesto v kategórii 2B  obsadila Sára Schönová zo IV. B. Zároveň  postupujú do krajského kola  olympiády v nemeckom jazyku. Srdečne blahoželáme a prajeme veľa úspechov v krajskom kole.

            PK NEJ