• Zapoj sa do Ekoolympiády!

          • Ekoolympiáda je projekt realizovaný cez webovú aplikáciu https://hra.ekoolympiada.sk/, ktorá je sprístupnená všetkým zdarma.

            Záujemcovia sa zaregistrujú a od toho momentu môžu on-line trénovať, čiže si vyskúšať vedomosti a odpovedať na otázky. Každý týždeň je venovaný inej dôležitej téme ako napr. VODA, BIODIVERZITA, ODPAD, KLIMATICKÁ ZMENA.

            Ostré súťažné kolá sa uskutočnia v mesiaci marec.

            Výhercovia pocestujú na exkurziu do jednej z najudržateľnejších budov na svete, sídla Medzinárodného olympijského výboru (Lausanne, Švajčiarsko).

            Navyše v každej vekovej kategórií bude odmenených ďalších 5 študentov vecnými cenami.

            Všetky potrebné informácie ako byť úspešný v súťaži sú uvedené na: www.ekoolympiada.sk/pravidla

          • Online burza SŠ BBSK

          • Gymnázium Jána Chalupku sa zúčastní Online burzy stredných škôl BBSK dňa 10.2. 2022 v čase od 15.30 do 18.00. Prezentáciu našej školy môžete sledovať na Youtube

            So zástupcami školy môžete komunikovať cez MS Teams. Zvoľte funkciu Pokračovať v tomto prehliadači (nie cez aplikáciu MS Teams).

          • Prezentácia našej školy očami žiakov

          • Žiaci septimy ukázali čo vedia a vytvorili o našej škole vlastné propagačné video, ktoré si môžete pozrieť kliknutím na uvedený odkaz. Ďakujeme za vynaložené úsilie žiakom – Veronika Slivková, Emília Macková, Alžbeta Kvietková, Lívia Zajaková, Michal Pôbiš, Roman Gál, Andrej Kovács, Samuel Havlíček, Šimon Surový a Peter Kňazík z triedy sexta.