• Výsledky prijímacích skúšok - štvorročné štúdium

          • Vážení záujemcovia o štúdium.

            Pozrite si výsledky prijímacích skúšok TU.

            Toto poradie sa bude posúvať, dávali ste si prihlášky na 2 školy  (a viac) a teraz je dôležité, aby ste sa rozhodli, na ktorú školu nastúpite.  Poradie sa bude posúvať tzv autoremedúrou, to znamená, že ak nejaký uchádzač, ktorý je v poradí pred Vami oznámi škole, že nenastupuje, poradie sa posúva. Dnes t.j. 17.5. v čase od 9.00 do 16.00 sa uskutoční prezenčný zápis, na ktorom si môžete prevziať rozhodnutia (informovali sme Vás telefonicky), ak si ich neprevezmete, posielama Vám ich poštou. Zároveň je dôležité, aby ste cez Edupage oznámili, že nastupujete/nenastupujete na našu školu. Termín je do 22.5., ale dobré by bolo urobiť tak čo najskôr kvôli uchádzačom, ktorí čakajú na uvoľnené miesto.

          • Výsledky prijímacích skúšok - osemročné štúdium

          • Vážení záujemcovia o štúdium.

            Výsledky prijímacích skúšok si môžete pozrieť TU.

            Poradie prijatých uchádzačov je definitívne. Záujemcom, ktorí boli prijatí srdečne gratulujeme. Prezenčný zápis (potvrdenie záujmu o štúdium sa uskutoční v pondelok, t.j. 20.5.2024 v čase od 13.00 – 16.00 hod. ). Tam Vám odovzdáme aj rozhodnutia o prijatí. Ak sa ho nemôžete zúčastniť, rozhodnutia Vám zašleme poštou a Váš záujem o štúdium potvrďte cez EduPage zakliknutím možnosti nastupujem na štúdium, prípadne doručením vyplneného tlačiva, ktoré  Vám zašleme cez EduPage/mail. Musíte to oznámiť do 22.5.2024.

            Záujemcom, ktorí neboli úspešní, odošleme dnes poštou rozhodnutie o neprijatí, voči ktorému sa môžete v zákonnej lehote odvolať. Odvolanie môžete doručiť cez EduPage, poštou alebo osobne.

          • Šikovní kuchtíci v kvinte

          • Jedlo je pre nás nielen zdrojom energie, ale aj potešením. Presvedčili sme sa o tom aj na hodinách anglického jazyka, na ktorých žiaci kvinty predstavili jedlá podľa vlastného výberu, ingrediencie, ktoré na ich prípravu potrebujeme, ako aj samotný postup prípravy. Žiaci taktiež zhodnotili  zdravotný aspekt jedál a poskytli bezpečnostné odporúčania, ktoré by sme mali pri ich príprave v kuchyni dodržiavať. Na záver nás čakala najpríjemnejšia časť – ochutnávka zamatovej rolády, španielskych churros, čokoládových brownies, cheesecaku, bábovky, rezňov, zapekaných toastov a iných dobrôt.  Všetky jedlá boli výborné – 10 z 10 bodov!

          • Cvičná expedícia Dofe 2024

          • Na prvej tohtoročnej expedícii dofákom veľmi neprialo počasie, ale ich to neodradilo. Na trase Zbojská- Rohozná našli prístrešok, kde si precvičili vedomosti z topografie a prvej pomoci. Preštudovali si aj “medvedí manuál”, 🐻 našťastie len teoreticky. Nocovali vo veľmi peknom campe na Rohoznej, kde si vyskúšali postaviť stan, rozložiť oheň a niečo teplé navariť. Všetko zvládli a mali by byť pripravení na kvalifikačnú expedíciu, ktorá ich čaká v polovici júna.