• Výmena na poste riaditeľa školy

          • Vážení študenti, absolventi, rodičia a priatelia našej školy. Ku dňu 31.12.2023 končí na pozícii riaditeľa ikona našej školy PhDr. Miroslav Glembek. Počas jeho viac ako tridsaťročného vedenia zanechal na našom gymnáziu nezmazateľnú stopu a jeho meno sa zapíše výrazným písmom do histórie školy.

            ĎAKUJEME Pán Riaditeľ.

            Od 1.1.2024 nastupuje do funkcie riaditeľa školy Mgr. Daniel Struhár, ktorému v tomto náročnom období prajeme veľa síl, dobrých nápadov a správnych rozhodnutí.

          • Vianočné hry

          • Vo štvrtok 21.12 si žiaci zmerali sily a vedomosti v troch kategóriách v rôznych disciplínach. Medzi súťažné disciplíny 1.kategórie patrili Vianočný break dance, Vianočný kolotoč, Slepý snehuliak a kvíz Poznáš svojho Ježiška. V tejto kategórii sa na prvom mieste umiestnili žiaci z triedy príma. Disciplíny 2.kategórie boli Krehký darček, Dobehni elfa, Vianočné uško a kvíz Poznáš svojho Ježiška. Víťazmi sa stali žiaci II.A triedy. V tretej kategórii sa súťažilo v disciplínach Železný Mikuláš, Vianočný kolotoč, Popoluška a taktiež kvíz Poznáš svojho Ježiška. Najúspešnejšími sa stali žiaci z triedy oktáva.

          • Predaj vianočného pečiva

          • Predaj vianočného pečiva mal úspech. Keďže na škole dodržiavame dohodnuté environštandardy, nezabudli sme pri predaji informovať o uhlíkovej stope koláčikov. Vyzbierané peniaze použijeme pri revitalizácii našej Záhrady, ktorá učí.

          • Vitajte na našej XVII. Vianočnej akadémii

          • Po štvorročnej prestávke zapríčinenej kovidom a s ním spojenými problémami Dom kultúry v Brezne privítal našich žiakov. Spoločne sme sa tešili z úspechov našich najlepších, ktorí boli ocenení riaditeľom školy za vzornú reprezentáciu školy a popredné umiestnenia na rôznych súťažiach.  

            V kultúrnom programe, ktorým pokračovalo naše školské  podujatie, sme tlieskali našim spolužiakom, ktorí sa nám predstavili úplne iným spôsobom ako v škole. Ľudový spev a tanec, vtipné scénky, kvíz o škole, nežné koledy, nový školský sokoliar, umelecký prednes – všetky čísla si vyslúžili potlesk a náš obdiv. Účinkujúcim ďakujeme za ich kumšt a odvahu, a pozývame všetkých na XVIII. akadémiu o rok.