• Otvorenie školského roku 2023/24
          • Otvorenie školského roku 2023/24

          • Slávnostné otvorenie školského roku 2023/2024 sa uskutoční v pondelok t.j. 4.9.2023 o 8.00 v triedach. Žiakov primy radi privítame aj v sprievode rodičov. Dostanete rozvrh a pokyny od Vašich triednych učiteľov. Žiaci prvého ročníka a primy dostanú aj učebnice - prineste si tašky.

            Už sa na Vás tešíme.

          • Informácia k poskytovaniu dotácií na podporu výchovy k stravovacím návykom dieťaťa

          • Vážení rodičia, od 1.9.2023 je možné poskytnúť dotáciu na stravu aj pre žiakov 1.-4. ročníka osemročného gymnázia v sume:

            - 2,30 € za každý deň v ktorom sa dieťa zúčastnilo vyučovania a odobralo obed.

            Tu sa nachádza žiadosť Priloha_c._4_Ziadost.pdf, ktorú musí zákonný zástupca vytlačiť a vlastnoručne podpísať plus informácie, ktoré sa týkajú tejto dotácie Informacia_pre_rodicov.pdfPoprosím Vás aby ste v žiadosti uviedli aj triedu, ktorú Vaše dieťa navštevuje. Takto vypísanú žiadosť odovzdá žiak 4.9.2023 triednemu učiteľovi, prípadne skôr môžete vhodiť do schránky pred vchodom do gymnázia. Termín 4.9. je posledný možný, pretože do 5.9. musíme zoznam žiakov, ktorí budú čerpať dotáciu nahlásiť zriaďovateľovi.

            Stravovanie pre našich žiakov je zabezpečené na SOŠ TaS (bývalá priemyslovka) a Hotelovej akadémii, tam môžete svoje deti prihlásiť na stravu už tento týždeň. Nezabudnite im oznámiť, že budete čerpať dotáciu na stravu.Prajem Vám pekný zvyšok prázdnin a veľa síl do nového školského roka.

            Ing. Šteňová Jana, zástupkyňa riaditeľa